Over Ons

Wie zijn De Voortzetters uit Voorthuizen?

Sinds 1 augustus 2013 bestaat er een spontane Muziekvereniging en slagwerkgroep: De Voortzetters! De slagwerkgroep De Voortzetters uit Voorthuizen wordt gevormd door  muzikanten die helemaal gaan voor straatoptredens! In deze optredens kunnen ze zich uitleven en ook het publiek vermaken met bekende meezingers en top 40-nummers, zoals Jan Klaassen was trompetter, Wake me up, Blurred Lines, de Muppet show, Land van Maas en Waal, enz. De groep bestaat uit 9 personen die op diverse slagwerkinstrumenten hun kunsten vertonen, en ook is er een zangeres bij betrokken. Hierdoor is er ook de mogelijkheid om concerten te geven, zowel binnen als buiten. Bekende Top-40 nummers en oude nummers uit de 70-er en 80-er jaren.

De Voortzetters treden ook op als Zwarte Pietenband om Sinterklaas te begeleiden tijdens de intocht. Om het winkelend publiek te vermaken in de tijd rond Sinterklaas, is het een aanrader om een Zwarte Pietenband in te huren. De Pietenband treed op in de omgeving van Voorthuizen.

U kunt De Voortzetters uit Voorthuizen ook nog inhuren voor serenades en andere optredens. Het spelen op olietonnen behoort ook tot de mogelijkheden, ook leuk als workshop of teambuilding.

Voor info over optredens en prijzen kunt u contact opnemen via de mail contactpersoon@voortzetters.nl of bel naar 0615206177. De contactpersoon is F. van Wingerden.

Bezoekadres: Zelderseweg 15 te Zwartebroek (omgeving Voorthuizen)

Wat is er gebeurd vanaf de oprichting?

 • 1 augustus 2013

  De start van Muziekvereniging De Voortzetters!

 • 8 augustus 2013

  1e repetitie van Muziekvereniging De Voortzetters!

 • 16 november 2013

  Dit was ons eerste pietenbende optreden in Voorthuizen en het is ons goed bevallen!

 • 23 augustus 2013

  Eerste optreden van Muziekvereniging De Voortzetters!

 • 11 juli 2014

  Muziekvereniging De voortzetters geven huwelijk extra aandacht!

 • 12 juni 2015

  Tv reportage over Muziekvereniging De Voortzetters!

  Juustem tv maakte een mooie reportage over Muziekvereniging De Voortzetters uit Voorthuizen en dit werd uitgezonden in aflevering 23 van 2015.
  (de reportage over ons begint rond de 18 minuten)

Load More