Wie zijn De Voortzetters uit Voorthuizen?

Sinds 1 augustus 2013 bestaat er een spontane Muziekvereniging en slagwerkgroep: De Voortzetters! De slagwerkgroep De Voortzetters uit Voorthuizen wordt gevormd door  muzikanten die helemaal gaan voor straatoptredens! In deze optredens kunnen ze zich uitleven en ook het publiek vermaken met bekende meezingers en top 40-nummers, zoals Jan Klaassen was trompetter, Wake me up, Blurred Lines, de Muppet show, Land van Maas en Waal, enz. De groep bestaat uit 9 personen die op diverse slagwerkinstrumenten hun kunsten vertonen, en ook is er een zangeres bij betrokken. Hierdoor is er ook de mogelijkheid om concerten te geven, zowel binnen als buiten. Bekende Top-40 nummers en oude nummers uit de 70-er en 80-er jaren.

De Voortzetters treden ook op als Pietenorkest om Sinterklaas te begeleiden tijdens de intocht. Om het winkelend publiek te vermaken in de tijd rond Sinterklaas, is het een aanrader om een band in te huren. De Pietenband treed op in de omgeving van Voorthuizen.

U kunt De Voortzetters uit Voorthuizen ook nog inhuren voor serenades en andere optredens. Het spelen op olietonnen behoort ook tot de mogelijkheden, ook leuk als workshop of teambuilding.

Voor info over optredens en prijzen kunt u contact opnemen via de mail contactpersoon@voortzetters.nl of bel naar 0615206177. De contactpersoon is F. van Wingerden.

Bezoekadres: Zelderseweg 15 te Zwartebroek (omgeving Voorthuizen)