Historie

Op 1 augustus 2013 wilde een groep muzikanten op een andere manier muziek gaan maken. Geen saaie uniformen op straat en klassieke nummers werden niet meer opgenomen in het repetoir. We gaan helemaal voor herkenbare muziek die goed in het gehoor ligt en ook voor jongeren leuk is om te spelen. Het stoffige imago van een muziekvereniging moet zeker verdwijnen, omdat samenmuziek maken een stimulans is voor iedereen! 

 

Wie zijn de Voortzetters uit Voorthuizen?

De vereniging bestaat uit enthousiaste leden die samen muziek maken tijdens straatoptredens of concerten. De leden vinden het belangrijk om kwalitatief goede muziek te maken, maar ook dat er genoeg tijd is voor gezelligheid. Daarom worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals: optredens in attractie parken, feestavonden, fotoshoots, thema optredens en natuurlijk een gezellige BBQ!  

Bij de Voortzetters spelen we verschillende Top 40-nummers en slagwerknummers, die de leden zelf hebben uitgekozen. De muzikanten kunnen hierdoor met meer plezier muziek maken, omdat ze zich identificeren met de muziek.

 

   

  Slagwerkgroep boeken / inhuren

  Keuze uit diverse thema’s met bijpassende muziek! 

  Los Continuadores

  Compleet met Sombrero en poncho, vlotte Latinmuziek met 2 danseressen die echte Mexicaanse danspasjes laten zien. Heel leuk om naar te luisteren en kijken. Dit thema is bijzonder geschikt voor de zomeravonden, als men heerlijk geniet op een terras of Horecaplein.

   

  The Santa Houseband

  In kerstkleding gezellige kerstnummers ten gehore brengen op b.v. kerstmarkten of in tuincentra.

   

  De Pietenbende

  De muziekband van Sinterklaas, die de sinterklaasliedjes van vroeger in een nieuw jasje heeft gestoken en die iedereen mee kan zingen en dansen met de danspieten. Ook hier zijn diverse spelletjes die met de kinderen kunnen worden gedaan, plezier op en top!