Concerten van De Voortzetters

Een heel ander gedeelte van het repertoire van De Voortzetters, komt pas tot z’n recht tijdens podiumconcerten. Hierbij staat de groep op dezelfde plaats te spelen achter hun instrument, ook kan er dan regelmatig gewisseld worden van instrument. Zelfs een grote concertxylofoon wordt dan bespeeld, wat weer een extra dimensie aan de muziek geeft.

Het is dan soms ook nodig om bepaalde instrumenten te versterken met microfoons.

Bekende nummers als Jan Klaassen was trompetter en De Clown worden met veel enthousiasme gebracht. Menigeen zal de bekende teksten meezingen. Het is dan ook mogelijk om bepaalde muziekstukken aan te vragen, die vervolgens op de avond of dag worden gespeeld. Kortom, u kunt voor veel gelegenheden De Voortzetters inhuren.

Enkele voorbeelden van concerten die de afgelopen tijd zijn geweest, zijn : Afsluitavond Plattelandsvrouwen Kootwijkerbroek, Concert samen met Uno Animo uit Zuid Wolde (Groningen) en pas nog een jubilarisfeest op Camping Ackersate.

De concerten kunnen zowel buiten als binnen worden gegeven. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met F. van Wingerden contactpersoon@voortzetters.nl