Muziekles Voorthuizen

okt 18, 2020 | Algemeen

Home » Muziekles Voorthuizen

Slagwerkgroep boeken / inhuren

Zoek je muziekles in de buurt van Voorthuizen? Bij muziekvereniging de Voortzetters geven we muzieklessen in Zwartebroek. Je kunt kiezen uit ongestemde en gestemde slagwerklessen. Bij een ongestemde slagwerkles krijg je les op één trommel of op verschillende trommels, waarop je geen melodieën kunt spelen. Bij een gestemde slagwerkles kun je wel verschillende melodieën spelen door verschillende noten aan te slaan op je instrument. Je kunt dit vergelijken met een piano, waarbij je zwarte en witte toetsen hebt.

Alle voordelen op een rij…
R

Korte communicatie

Samen maken wij de beste keuzes, geen bestuur die van hogere hand regels oplegt.

R

Gezelligheid

Bij onze vereniging hechten we veel waarde aan gezelligheid. Samen muziek maken en samen een drankje nemen na de repetitie om bij te praten.

R

Alleen maar slagwerkers!

Bij onze vereniging bespelen we alleen maar slagwerkinstrumenten en repeteren elke vakantie ook in één grote groep om elkaar beter te leren kennen.

Muziekvereniging in Voorthuizen

Over muzieklessen in de buurt van Voorthuizen

Elke week krijg je bij muziekvereniging de Voortzetters een muziekles van 20 minuten. In deze les leer je de basistechnieken om een echte slagwerker te kunnen worden. Wanneer je alle technieken voldoende beheerst, kun je bij één van onze muziekgroepen gaan spelen. Het is het leukste om wekelijks met andere muziek te kunnen maken en samen op te treden tijdens bijvoorbeeld een avondvierdaagse.

Moet ik zelf een instrument kopen?

Nee, bij muziekvereniging de Voortzetters krijg je als een lid een instrument van de vereniging te leen om muziek te maken. Op deze manier kun je gelijk starten met je muzieklessen.

Met welke soort kosten moet ik rekening houden?

Bij onze vereniging betaal je alleen lidmaatschapkosten en kosten voor je muzieklessen. We proberen de kosten altijd zo laag mogelijk te houden, omdat wij van mening zijn dat iedereen muziek moet kunnen maken. Onze focus ligt hierdoor ook meer op optredens doen samen met de groep.

Over onze muziekvereniging in de buurt van Voorthuizen

Muziekvereniging de Voortzetters bestaat sinds 2013 en is opgericht door en voor slagwerkers. Bij onze vereniging zijn er alleen maar slagwerkers, waardoor we een echt verenigingsgevoel kunnen creëren. We vinden het belangrijk dat we goede muziek maken, maar ook dat het gezellig is. 

Muziekles in Voorthuizen