Muziekles Nijkerkerveen

dec 6, 2018 | Nijkerkerveen

Home ¬Ľ Muziekles Nijkerkerveen

Muziekles in de buurt van Nijkerkerveen? Ja, dat kan! Bij de Voortzetters bieden wij verschillende soorten muziekles aan namelijk gestemd en ongestemd slagwerk! Vanaf Nijkerkerveen kun je goed fietsen naar onze oefenlocatie aan de Zelderseweg in Zwartebroek. Onze muziekvereniging bestaat alleen maar uit slagwerkers, waardoor er een echt verenigingsgevoel ontstaat.

Over onze vereniging

De vereniging heeft 2 groepen namelijk: een jeugdgroep en een ‘oudere’ groep. De jeugdgroep bestaat uit 7 enthousiaste leden in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar! De andere groep bestaat ook uit 7 personen in de leeftijd van 23 t/m 60 jaar. Tijdens onze optredens en in vakantie spelen de groepen samen, waardoor mensen ook wennen om met elkaar te spelen. We vinden het het leukste wanneer we met een grote slagwerkgroep een optreden kunnen doen zoals een avondvierdaagse.

Over onze muziekles

We geven muziekles aan leerlingen die graag bij onze muziekgroepen willen spelen. We merken dat mensen het soms spannend vinden om met een groep mee te gaan spelen, maar we weten uit ervaring dat onze leden het super tof vinden om met elkaar muziek te kunnen maken. We geven elke week muziekles aan de Zelderseweg in Zwartebroek. Wij geven elke week muzieklessen van 20 minuten behalve in de schoolvakanties. De repetities van onze groepen gaan dan wel door. 

Vraag nu een gratis proefles of meekijkavond aan voor onze muziekles in de buurt van Nijkerkerveen!

Stuur Wilma een mailtje op: opleiding@voortzetters.nl