Muziekles in Barneveld

jan 2, 2020 | Barneveld

Home ¬Ľ Muziekles in Barneveld

Muziekles in Barneveld? Iedereen die talent voor muziek heeft moet muziekles kunnen volgen, ook in Barneveld! Wij zijn de Voortzetters uit Zwartebroek en bieden verschillende soorten muzieklessen aan op slagwerkinstrumenten. Bij onze vereniging mag je altijd een maand gratis proberen of de muziekles bevalt. Je kunt hierna altijd vrijblijvend lid worden. Bij de Voortzetters hebben we alleen maar slagwerkers. Bij onze vereniging kent iedereen elkaar, en doen we gezellige activiteiten met de groep. We vinden het super leuk om gezellige feestavonden te organiseren, een studiedag of om een dag naar een pretpark te gaan om muziek te maken en daarna samen te genieten van het pretpark!

Muziekles in Barneveld

Over muziekles in de buurt van Barneveld…

Je kunt elke week les krijgen op onze oefenlocatie in Zwartebroek! Onze locatie is zeer goed te bereiken en ligt dicht bij de snelweg. Vanuit Barneveld ben je binnen 10 minuten via de A30 op onze oefenlocatie met de auto! Heeft of ken je meerdere kinderen die graag bij ons op les willen? Dan is het altijd mogelijk om met meerdere leden vanuit de zelfde plaats achter elkaar te plannen. Hierdoor kunnen ouders wisselen om de kinderen naar les te brengen.

Onze leden kunnen op onze locatie vrijblijvend gebruik maken van onze kantine om een spelletje te doen of een spel op de Playstation te spelen. Hierdoor kunnen kinderen zich makkelijker vermaken als ze moeten wachten totdat ze les hebben! Dit is ideaal, omdat we er verschillende leden uit Barneveld bij ons op les zijn gekomen en nu makkelijk met elkaar meerijden. Dit is natuurlijk niet alleen gezellig voor de leden, maar ook minder druk voor de ouders dus een echte win-win situatie.

 

Muziekles bij muziekvereniging
Slagwerkles in Barneveld

Meer informatie over muziekles in Barneveld?

Wij hebben twee soorten opleidingen namelijk gestemd en ongestemd slagwerk. Bij ongestemd slagwerk krijg je muziekles op trommel, en bij gestemd slagwerk krijg je muziekles op een instrument die verschillende toonhoogtes kunnen spelen.

Zoekt u meer informatie? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie: