Muziekles Barneveld? Iedereen die talent voor muziek heeft moet muziekles kunnen volgen, ook in Barneveld! Wij zijn de Voortzetters uit Zwartebroek en bieden verschillende soorten muzieklessen aan op slagwerkinstrumenten. Bij onze vereniging mag u altijd een maand gratis proberen of de muziekles bevalt. U kunt hierna altijd vrijblijvend lid worden. Bij de Voortzetters hebben we alleen maar slagwerkers. Bij onze vereniging kent iedereen elkaar, en doen we gezellige activiteiten met de groep.

goedkope muziekles in BarneveldOver Muziekles in de buurt van Barneveld…

U kunt elke week les krijgen op onze oefenlocatie in Zwartebroek! Onze locatie is zeer goed te bereiken en ligt 2 minuten van de snelweg! Vanuit Barneveld bent binnen 10 minuten via de A30 op onze oefenlocatie met de auto! Heeft u kinderen die graag bij ons op les willen maar die kunnen geen auto rijden? Dan is het altijd mogelijk om meerdere leden vanuit de zelfde plaats achter elkaar te plannen. Hierdoor kunnen ouders wisselen om de kinderen naar les te brengen.

muziekles barneveldDe kinderen kunnen op onze locatie vrijblijvend gebruik maken van onze kantine om een spelletje met te doen of een spel op de Playstation te spelen. Hierdoor kunnen kinderen zich makkelijker vermaken als ze moeten wachten totdat ze les hebben!

Muziekles in Barneveld

Meer informatie over muziekles ‘Barneveld’?

Wij hebben twee soorten opleidingen namelijk gestemd en ongestemd slagwerk. Bij ongestemd slagwerk krijg je muziekles op trommel, en bij gestemd slagwerk krijg je muziekles op een instrument die verschillende toonhoogtes kunnen spelen.

Zoekt u meer informatie? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie:

Meer informatie over onze muziekles