Wij zijn de Voortzetters uit Zwartebroek, en wij bieden muziekles aan voor iedereen die ge√Įnteresseerd is in slagwerk! Bij onze verenging kun je voor een relatief lage prijs muziek maken, en een gezellig tijd beleven. Onze vereninging bestaat uit slagwerkinstrumenten, dit zijn niet alleen maar trommels! We hebben ook instrumenten waarmee je een melodie kan spelen. Hierdoor kunnen we mensen langs een avondvierdaagse vermaken met top 40 nummers van deze tijd!

Muziekles Zwartebroek

Over muziekles in Zwartebroek

Onze vereniging zit in Zwartebroek, en dit maakt het natuurlijk makkelijk om op de fiets te komen. Bij onze vereniging kun 2 verschillende soorten muziekles volgen. Namelijk gestemde en ongestemde muziekles! Om meer te weten te komen over onze opleiding kunt u kijken door op onderstaande knop te klikken:

Muziekles Voorthuizen

Over onze activiteiten in en rond Zwartebroek

muziekles Zwartebroek
Onze slagwerkgroep heeft verschillende soorten optredens. Wij hebben vooral straatoptredens hierbij kun je denken aan de Avondvierdaagse in Voorthuizen. Een leuke wandeltocht waarbij onze slagwerkgroep van zich mogen laten horen. In onze slagwerkgroep zitten mensen van alle leeftijden, hierdoor is er altijd iemand in dezelfde leeftijd. We hebben zelfs 2 jongens van 10 jaar! Deze jongens hebben een jaar geoefend en lopen nu mee met al onze optredens. Loop jij volgend jaar ook mee, of volgende week al?